Trouwvervoer Groningen

Vlekkeloos trouwvervoer  voor de mooiste dag

Vlekkeloos trouwvervoer in Groningen 

Op de mooiste dag van jullie leven, willen jullie natuurlijk geen zorgen hebben over het trouwvervoer. Tijdens de voorbereidingen van de bruiloft wordt trouwvervoer vaak als laatste gepland. Toch is het verstandig om hier op tijd aan te beginnen. Er zijn namelijk veel mogelijkheden! Bovenal wilt u een vlekkeloze dag met perfect trouwvervoer. U kunt kiezen voor het huren van een mooie auto en zelf rijden, maar ook kiezen voor een trouwauto met chauffeur. Taxi Vasse biedt u de mogelijkheid om onze trouwauto met chauffeur de gehele dag te huren, waarbij u kunt rekenen op perfecte service. Zodat uw trouwvervoer ook aansluit op jullie verwachtingen 

 

Een trouwauto met chauffeur 

Een trouwauto met chauffeur biedt vele voordelen. Een goede chauffeur is namelijk niet alleen stipt, maar ook in het bezit van goede gastheerschap. Bij Taxi Vasse kunt u rekenen op een punctuele chauffeur, waarbij de gast voorop staat. Onze chauffeur is Bruseco CCV-D1 en DEKRA opgeleid. U kunt dus de complete service verwachten, zoals begeleiding met in- en uitstappen, maar ook een soepele rijstijl. 

Onze chauffeur zal ervoor zorgen dat u helemaal tot rust kunt komen. De chauffeur is betrokken en discreet. Het trouwvervoer van en naar de locaties zal een rustpunt worden. Zo hoeft u alleen maar oog voor uw geliefde te hebben op deze dag en zich nul zorgen te maken over het vervoer! 

 

Een stijlvolle trouwauto met chauffeur huren 

Taxi Vasse biedt u een luxe Mercedes E-klasse als trouwvervoer. Deze comfortabele trouwauto is voorzien van privacy glass, beveiligde wifi en aansluitingen voor smartphone en laptop. Naast deze gemakken wordt u ook iets te drinken aangeboden tijdens de rit. U zult dus in stijl worden vervoerd en hoeft alleen maar oog te hebben voor elkaar!

 

Informeer naar de mogelijkheden 

Bent u nieuwsgierig naar het trouwvervoer van Taxi Vasse? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij vertellen u graag meer. Het is ook mogelijk om vrijblijvend een afspraak in te plannen met onze chauffeur Gerbert. 

 

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten? Plan gerust vrijblijvend een afspraak in met Gerbert.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht