Taxi Haren

Snel en veilig van of naar Haren met Taxi Vasse. 

Taxi Haren

Met de taxi naar of van Haren rijden? Met Taxi Vasse rijdt u comfortabel en snel naar Haren toe. Wij werken voornamelijk vanuit Groningen en streven ernaar om binnen een half uur bij u in Haren op de stoep te staan. Wanneer u een taxi bij ons reserveert staan wij voor u klaar op de afgesproken tijd. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat de reis soepel verloopt: ze helpen u met uw bagage en maken het u in de taxi helemaal naar u zin met airco of verwarming. In onze prettige taxi's is de rit zo voorbij.

Wilt u direct een taxi bestellen? Dan kunt u ons snel en gemakkelijk bereiken door te bellen naar: 050-2112619.

 

Comfortabel met de taxi naar Haren

De klant staat centraal bij ons. Onze taxi's zijn voorzien van alle gemakken: geblindeerd privacy glass, aansluitingen voor smartphone en laptop en een beveiligde Wi-fi verbinding. Hierdoor is het mogelijk om onderweg te werken of even uw telefoon op te laden.

Chauffeurs met ervaring en certificatie

Al onze chauffeurs hebben CCV-D1 en DEKRA opleiding en certificaten. Daarnaast zijn onze chauffeurs discreet en punctueel en bezorgen u graag een zo prettig mogelijke rit naar de plek van bestemming. Ze rijden altijd veilig en zorgen voor de kortste route. Stap snel bij ons in de luxe Mercedes E-klasse of Volkswagen Transporter.

Taxitarieven in Haren

We vervoeren u niet alleen aangenaam van de ene locatie naar de andere, u weet bij ons direct waar u aan toe bent. Wij werken met vaste prijzen die voldoen aan het wettelijke bepaalde maximale tarief. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Binnen 15 minuten een taxi in Haren nodig?

Heb je direct vertrouwd en snel taxivervoer nodig? Neem dan snel contact op: wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoonnummer: 050-2112619

Een taxi nodig vanaf Groningen Stad of naar een andere locatie in Groningen zoals: Groningen Airport, Delfzijl of Eemshaven? Ook dan helpen we u graag.