Taxivervoer Groningen - Schiphol

Ontspannen starten aan uw vakantie

 

 

Taxivervoer Groningen - Schiphol 

Meestal start de vakantie vaak met stress. Koffers inpakken en stress om op tijd te arriveren op Schiphol. Met taxivervoer kan u deze stress voor een deel voorkomen. Wanneer u van te voren een taxi reserveert, weet u zeker dat u op tijd op Schiphol arriveert. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over parkeerkosten en of uw auto wel veilig geparkeerd staat tijdens uw vakantie. 

 

Ontspannen naar Schiphol 

Taxi Vasse levert u graag een complete service bij ons taxivervoer. Wij willen graag dat het aan u niets ontbreekt. Wanneer u een taxi reserveert naar Schiphol zult u deze service ook zeker ervaren. Onze chauffeurs zijn CCV-D1 en DEKRA gecertificeerd. U mag dus uitgaan van een soepel rijstijl met goed gastheerschap. Daarnaast beschikken onze auto's ook over de nodige luxe, zoals:

  • Beveiligde wifi. 
  • Aansluitingen voor smartphone & laptop. 
  • Privacy glass. 

Onderweg kunt u dus gerust nog inchecken en uw smartphone nog opladen. 

Naast deze extra luxe helpen wij u ook graag met uw bagage. U hoeft zich geen zorgen te maken over de zware koffers. Wij brengen uw koffers van de deur naar de auto en laden deze in en uit. 

 

Taxitarieven voor Groningen - Schiphol 

Wij begrijpen dat iedere taxirit uniek is en er geen vaste prijs is te drukken voor elke rit. Toch geven wij u graag een indicatief van de kosten voor het taxivervoer van Groningen naar Schiphol. Onze tarieven voldoen aan het wettelijk verplicht maximaal taxitarief. U kunt voor ons vervoer Groningen - Schiphol rond de € 195,- aan kosten verwachten.

 

Taxi Vasse is: 

  • Altijd bereikbaar. 
  • Klantgericht.
  • Professioneel. 
  • Betaalbaar. 

 

Meer informatie? 

Wilt u graag meer informatie over onze taxitarieven of onze auto's? Wij informeren u graag! U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

 

Gratis prijsopgaaf

Vraag via onderstaande formulier gratis en geheel vrijblijvend een prijsopgaaf aan. Heb je haast? Bel ons dan direct!

 

Naam

E-mail

Telefoon

Vertrek locatie

Bestemming

Extra informatie