Betaalbare taxi in Groningen en regio

Pinnen is mogelijk! 

Wij doen ons best om binnen 15 minuten bij u voor de deur staan.

Taxi binnen 15 minuten in Groningen en omstreken 

Binnenkort een concert, theatervoorstelling of een ouderwetse kroegtocht in Groningen? Dan wilt u graag genieten van het gezelschap en de gezellige avond. Op deze avonden verkiest u taxivervoer boven zelf rijden. U hoeft zich niet te druk maken om een borreltje en komt veilig weer thuis. Taxi Vasse brengt u graag naar uw bestemming in Groningen. Wij proberen binnen 15 minuten op de plek van bestemming te zijn. 

 

Veilig thuis door taxivervoer van taxi Vasse

Onze chauffeurs beschikken over goed gastheerschap en de benodigde certificaten. U bent dus verzekerd van veilig en betrouwbaar taxivervoer bij ons. Taxi Vasse biedt taxivervoer met net dat beetje extra. Doordat onze chauffeurs CCV-D1 en DEKRA opgeleid, weten zij hoe zij complete service moeten leveren. 

 

Groepsvervoer 

Ook groepsvervoer is mogelijk bij taxi Vasse. Gaat u met een groep naar een concert of het theater of gewoon een ouderwets avondje op stap? Ook met een grotere groep kan u terecht bij taxi Vasse. Onze Volkswagen Transporter wordt ingezet voor een grotere groep. 

 

Veilig thuis met net dat beetje extra 

Met taxi Vasse komt u zeker weer veilig thuis. Wij brengen en halen u graag weer op. Ons taxivervoer heeft een aantal voordelen zoals: 

  • Aansluitingen voor smartphones & laptops. 
  • Een beveiligde WiFi.
  • Privacy glass

Daarnaast bieden wij u ook een flesje water aan onderweg. Uiteraard mag u uitgaan van schone en nette auto's. Onze auto's, onder andere een Mercedes E-klasse, zijn daarnaast ook beschikbaar voor andere chauffeursdiensten zoals directievervoer. U wordt zeker in stijl vervoerd. 

 

Kosten taxivervoer Groningen

Bent u nieuwsgierig wat taxivervoer in Groningen kost? Wij hanteren een schappelijk tarief, welke voldoet aan het wettelijke verplichte maximale taxitarief. Uiteraard is elke rit anders, maar toch geven wij u graag een aantal voorbeelden van onze tarieven.  

 

Taxitarieven in Groningen tot 4 personen bij telefonisch reserveren, vanuit Groningen:

  • Groningen - Assen € 50,-
  • Groningen - Delfzijl € 65,-
  • Groningen - Eemshaven € 75,- 
  • Groningen - Hoogezand-Sappemeer € 45,-
  • Groningen - Lauwersoog € 80,- 
  • Groningen - WInschoten € 75,-
  • Groningen - Zuidhorn € 30,- 

 

Meer informatie? 

Wilt u graag vooraf reserveren of meer informatie over ons taxivervoer? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Taxi Vasse Groningen