Taxi Groningen - Eelde Airport

Zonder stress beginnen aan jouw vakantie

 

Taxi Groningen Airport 

Gaat u lekker op vakantie of een weekendje weg? Steeds vaker wordt gekozen voor vliegen vanaf Groningen Airport. Het is dichtbij en vaak goedkoop. Natuurlijk wilt u ontspannen starten aan uw vakantie. Als u kiest voor taxivervoer naar Groningen Airport hoeft u zich geen zorgen te maken over parkeerkosten en uw auto staat ook veilig voor huis. Taxi Vasse biedt u taxivervoer met uitgebreide service, tegen een scherp tarief! 

 

Veilig en betrouwbaar vervoer met net dat beetje extra

Taxi Vasse biedt u veilig en betrouwbaar taxivervoer naar Airport Groningen. Het is mogelijk om uw vervoer van te voren te reserveren. 

 

Taxi Vasse is

  • Altijd bereikbaar. 
  • Klantgericht.
  • Professioneel. 
  • Betaalbaar. 

Wij leveren graag vervoer met net dat beetje extra. Daarom garanderen wij u luxe vervoer met stiptheid. Onze chauffeurs zijn CCV-D1 en DEKRA gecertificeerd. U mag dus niet alleen een soepele rijstijl verwachten, maar ook goed gastheerschap. Daarnaast ontbreken onze auto's ook zeker niet aan de nodige luxe. Al onze auto's beschikken over een:

  • Aansluiting voor smartphone en laptop.
  • Beveiligde Wifi.
  • Privacy glass. 

Daardoor kan u onderweg naar Groningen Airport nog uw laatste mailtjes controleren en beantwoorden. Natuurlijk maakt dit het ook mogelijk om nog online in te checken, wanneer u hier nog geen tijd voor heeft gehad. Het ontbreekt u zo aan niets! Ook bieden wij u graag extra service door uw bagage in- en uit te laden. Met onze service kunt u ontspannen starten aan uw vakantie. Wij zorgen ervoor dat u op tijd aankomt. 

 

Taxitarieven 

Uiteraard is elke rit anders en daarom spreken wij vooraf met u een prijs af voor ons vervoer naar Eelde. Onze tarieven voldoen aan het wettelijk verplichte maximale taxitarief. U kan dus uitgaan van een schappelijk tarief! 

 

Andere luchthavens

Uiteraard rijden wij ook naar andere luchthavens, zoals Schiphol en Bremen. Lees hier meer over ons luchthavenvervoer.

 

Meer informatie  

Wilt u graag meer informatie over onze tarieven of ons vervoer naar Groningen Airport? Dan mag u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.