Taxi Eemshaven

Taxivervoer Eemshaven

Vervoer rechtstreeks naar de haven

 

 Taxivervoer naar de Eemshaven

Heeft u vervoer nodig naar de Eemshaven omdat u op vakantie gaat met Cruise Travel of de Holland America Line? Onze chauffeurs brengen u graag en leveren hierbij een complete service. U hoeft zich geen zorgen te maken om bagage, want ook deze laden wij voor u in en uit. Uiteraard halen wij u ook weer graag op als u aanmeert.

Ook kunt u ons taxivervoer inzetten voor het vervoeren van bemanning van diverse schepen. Wij brengen graag uw bemanning naar Groningen.

 

Taxivervoer naar lauwersoog of Borkum

Uiteraard brengen u ook graag naar andere havens, zoals Lauwersoog en Borkum. Mocht u een dagje één van onze mooie eilanden gaan bezoeken, ook dan brengen en halen wij u graag. Vooraf kan u reserveren zodat u verzekerd bent van vlekkeloos taxivervoer.

 

Taxitarieven naar Eemshaven & Lauwersoog

Uiteraard is elke taxirit anders. Bent u toch nieuwsgierig wat ons taxivervoer kost? Wij kunnen een indicatie geven op basis van een vaste rit. U bent bij ons garant van betaalbaar taxivervoer. Onze tarieven voldoen aan het wettelijk verplicht maximaal taxitarief.

 

Groningen - Eemshaven € 75,- 

Groningen - Lauwersoog € 80,-

Ontspannen taxivervoer naar de haven

Bij taxi Vasse staat de klant centraal en daarom willen wij u taxivervoer leveren met net dat beetje extra. Denk hierbij aan het openhouden van een deur,  maar ook het in- en uitladen van uw bagage. Wij tillen uw bagage ook gerust van de deur naar de taxi.

Ook in onze auto´s hebben wij gedacht aan het complete plaatje. Onze nette auto's zijn voorzien van:

  • Privacy glass.
  • Aansluitingen voor smartphone en laptop.
  • Beveiligde Wifi.

Hierdoor is het mogelijk om onderweg nog werk af te maken en uw mail te controleren voordat u op de boot stapt.

Onze chauffeurs zijn CCV-D1 en DEKRA opgeleid. Daarom mag u ook een veilige en betrouwbare rit verwachten met net dat beetje extra. Zij weten precies hoe zij u moeten vervoeren, maar ook hoe zij een gastheer moeten zijn.

 

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over ons havenvervoer? Wij staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact op voor kosten en meer informatie.

 

Taxi Vasse Groningen