Taxi Eemshaven

Snel en veilig van of naar Eemshaven met Taxi Vasse. 

Taxi naar de Eemshaven

Heeft u een taxi nodig naar de Eemshaven omdat u op vakantie gaat met een cruises of de Holland America Line? Onze chauffeurs brengen u graag naar de plek van bestemming en leveren hierbij een complete service. U hoeft zich geen zorgen te maken om bagage, want ook deze laden wij voor u in en uit. Uiteraard halen wij u ook graag weer op als u aanmeert. Wij rijden ook naar Delfzijl.

 

Ontspannen taxivervoer naar de Eemshaven

Bij Taxi Vasse staat de klant centraal en daarom leveren wij taxi vervoer met een beetje extra. We vervoeren u niet alleen comfortabel van A naar B, maar zorgen ook vooraf voor duidelijkheid. Verderop vindt u onze vaste prijzen van Groningen naar Eemshaven. U weet waar u aan toe bent.

 
Het wordt een ontspannen rit in onze taxi's, deze zijn voorzien van:
 

  • Privacy glass
  • Aansluitingen voor smartphone en laptop
  • Beveiligde Wi-fi

 
Hierdoor is het mogelijk om onderweg nog werk af te maken en uw mail te controleren voordat u op de boot stapt.

Onze chauffeurs zijn CCV-D1 en DEKRA opgeleid en gecertificeerd. Verwacht een veilige en betrouwbare rit, die u snel naar de plek van bestemming brengt. Onze taxichauffeurs weten hoe zij u moeten vervoeren, maar ook hoe zij een gastheer moeten zijn.
 

Taxi tarieven naar Eemshaven

Uiteraard is elke taxirit anders. Wilt u meer weten over de kosten van een taxi van Groningen naar de Eemshaven of andersom? Wij kunnen een indicatie geven op basis van een vaste rit. Taxi Vasse levert niet alleen goed, maar ook betaalbaar taxivervoer. Onze tarieven voldoen aan het wettelijk verplicht maximaal taxitarief.

 

Gelijk een taxi naar Eemshaven nodig?

Heeft u direct vertrouwd en snel taxivervoer nodig? Neem dan snel contact op: wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoonnummer: 050-2112619.

Bestel snel jouw taxi vanuit Groningen of een andere locatie in de provincie.