Taxi Delfzijl

Snel en veilig van of naar Delfzijl met Taxi Vasse. 

Taxi Delfzijl

Zoekt u een taxi van of naar Delfzijl? Met Taxi Vasse rijdt u veilig en comfortabel naar Delfzijl toe. Wij werken voornamelijk in de provincie Groningen. Boek een taxi bij ons en we zorgen dat we zo snel mogelijk naar u toe komen. Het is ook mogelijk om van te voren te reserveren. Taxi Vasse laat de reis soepel verlopen: onze chauffeurs helpen met uw bagage en luisteren naar uw wensen.

 

Direct taxi Delfzijl bestellen

Direct een taxi bestellen van of naar Delfzijl? Dan kunt u ons snel en gemakkelijk bereiken door te bellen naar: 050-2112619.

 

Comfortabel met de taxi naar Delfzijl

De klant staat bij ons centraal. Bij Taxi Vasse zijn onze taxi's voorzien van alle gemakken. Geblindeerd privacy glass, aansluitingen voor smartphone en laptop en een beveiligde Wi-fi verbinding zijn allemaal toegevoegd aan onze taxi's. Zo kunt u onderweg nog werken of uw telefoon opladen.

 

Een veilige rit met Taxi Vasse

U weet zeker dat u veilig op uw plek van bestemming komt. We rijden in veilige Volkswagen Transporters of Mercedes E-klasses. Onze chauffeurs hebben CCV-D1 en DEKRA opleidingen en certificaten. Ze zijn discreet en punctueel en realiseren daarom een zo prettig mogelijke rit naar de plek van bestemming. Onze chauffeurs rijden altijd veilig en zorgen voor de kortste route.

 

Taxitarieven in Delfzijl

We vervoeren u niet alleen aangenaam van de ene locatie naar de andere, wij werken met vaste prijzen. U weet direct waar u aan toe bent en zorgen niet voor verrassingen. Wij werken met vaste prijzen die voldoen aan het wettelijke bepaalde maximale tarief.

 

Binnen 15 minuten een taxi in Delfzijl nodig?

Heeft u direct vertrouwd en snel taxivervoer nodig? Neem dan snel contact op: wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoonnummer: 050-2112619.

Bestel snel jouw taxi vanuit Groningen of een andere locatie in de provincie.