Spoedkoerier vanuit Groningen door heel Europa

Voor zendingen die met spoed afgeleverd moeten worden, maakt u gebruik van onze Spoedkoerier. Wij verzekeren u dat uw zending binnen de kortste tijd wordt afgeleverd.

Spoedkoerier Groningen

Heeft u een spoedzending en wilt u een betrouwbare partij om dit te bezorgen? Naast onze chauffeursdiensten, is taxi Vasse ook te huren als spoedkoerier. Met onze ervaring in taxivervoer kunnen wij uw pakket snel en veilig bezorgen, via de snelste route. We staan 24/7 voor u klaar om uw spoedzendingen te leveren. Bij onze koeriersdienst mag u een complete service verwachten, die vergelijkbaar is aan onze chauffeursdiensten. 

 

Onze spoedkoeriers

De spoedkoeriers van taxi Vasse kunnen binnen een half uur bij u staan in Groningen. Nadat u heeft gebeld, gaat onze chauffeur direct op pad. We halen de zending bij u op en nemen de snelste route naar de plek van bestemming. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw pakket onbeschadigd en snel arriveert. 

 

Koeriersdiensten met een complete service 

Met onze koeriersdiensten bieden wij een spoedtranssport met een complete service. We zijn 24/7 beschikbaar voor een spoedtransport. Onze koeriersdiensten zijn uitermate geschikt voor pakketten die passen in een personenauto. De spoedzendingen kunnen wij door heel Europa bezorgen. 

Onze complete service bevat een sms. Wanneer uw zending is bezorgd, ontvang u een sms. In deze sms staat de naam van de ontvanger. Mochten er onderweg opstoppingen zijn op de weg, dan bellen wij u over de voortgang van de bezorging. Zodat u uw klant kan informeren over de voortgang van de spoedzending. 

 

Spoedzendingen binnen heel Europa mogelijk 

Als u een spoedzending heeft binnen Europa, kan u ook terecht bij taxi Vasse. Ook bij deze langdurige ritten mag u onze complete service verwachten. Gedurende reis houden wij u op de hoogte van de voortgang.  

 

Meer informatie 

Wilt u graag meer informatie over onze koeriersdiensten? Dan kan u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons of een offerte aanvragen. Natuurlijk mag u ook altijd bellen om een afspraak te maken met onze chauffeurs. 

 

Certificaten:

  • DEKRA
  • CCV-D1
  • Coördinator beveiliger
  • Beveiliger 2

Onze diensten: