Seaport vervoer

Taxi vervoer rechtstreeks naar de haven

 

Seaport vervoer Groningen 

Wilt u vanuit Groningen ontspannen naar een scheepshaven, zoals de Eemshaven of Lauwersoog? Met het seaport vervoer van Taxi Vasse komt u ontspannen aan. Of u nu op reis gaat met Cruis Travel of de Holland America Line of één van onze mooie Nederlandse eilanden gaat bezoeken, u wilt natuurlijk zonder haast aankomen. Taxi Vasse biedt u de mogelijkheid om van huis tot aan de kade te worden gebracht. Als u weer aanmeert, halen wij u graag weer op. Uiteraard kunnen wij u ook vervoeren naar internationale havens. 

 

Ontspannen taxivervoer van Groningen naar de Eemshaven

Met de seaport taxi service van taxi Vasse komt u ontspannen aan bij de Eemshaven. U hoeft geen stress of haast te ervaren, voordat u begint aan uw vakantie. Door een taxi te huren bij ons bent u verzekerd van een comfortabele en ontspannen begin van uw reis. Daarnaast hoeft u geen rekening te houden met parkeerkosten. U wordt letterlijk bij de ingang afgezet. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over het in- en uitladen van de bagage. Onze chauffeurs maken het u zo comfortabel mogelijk. 

 

Luxe havenvervoer 

Naast onze gastvrije service, ervaart u bij taxi Vasse ook de luxe van ons vervoer. Door gebruik te maken van ons havenvervoer, maakt u gebruik van ons privé vervoer. Uw reis wordt niet gecombineerd met andere passagiers. Daarnaast zijn onze auto's voorzien van aansluitingen voor smartphones en laptops, inclusief een beveiligde wifi. Voordat uw vakantie start, checkt u rustig nog uw e-mail. 

De chauffeurs van taxi Vasse zijn stipt en klantgericht. Van een soepele rijstijl tot het in- en uitladen van uw bagage, u zult een ontspannen rit ervaren bij ons. 

 

Kosten havenvervoer

Bent u benieuwd wat de kosten zijn van het seaport vervoer vanuit Groningen? Hieronder zijn een aantal voorbeelden van onze tarieven:

Enkele veel aangevraagde ritten:

  • Groningen - Amsterdam, Piethein kade € 200,-
  • Groningen - Rotterdam, Boompjeskade € 295,-
  • Groningen - IJmuiden  € 265,-
  • Groningen - Harlingen  € 150,-
  • Groningen - Lauwersoog  € 85,-
  • Groningen - Delfzijl- Eemshaven € 75,-

Meer informatie? 

Wilt u meer informatie over onze tarieven of een rit plannen? Neem dan vrijblijvend contact op! Wij vertellen u graag meer over de kosten en mogelijkheden. 

Taxi Vasse Groningen