Over

Over Taxi Vasse

Wij zijn een betrouwbaar, snel en veilig taxibedrijf in Groningen. Wij vervoeren klanten op een veilige, snelle en comfortabele manier van A naar B. Onze standplaats is Groningen. Bent u op zoek naar een taxivervoerder in deze omgeving, kunnen wij er voor zorgen dat u binnen 15 minuten een taxi op de stoep heeft staan. Ook vanuit andere plaatsen vervoeren we u graag.

Betrouwbare service

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u bereikbaar en hebben de juiste certificaten. Al onze chauffeurs zijn DEKRA en CCV-D1 gecertificeerd. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over uw veiligheid. Wij staan bekend als een servicegericht taxibureau met klasse.

Rijden in stijl

U zult altijd in stijl worden vervoerd in onze Volkswagen Transporter of Mercedes E-klasse. Onze auto's zijn voorzien van privacy glass en beveiligde wifi. Daarnaast zijn de auto's ook voorzien van aansluitingen voor laptops en smartphones. Onderweg werken is dus geen probleem!

Meer informatie?

Taxi Vasse is 24/7 op afroep beschikbaar en werkt internationaal vanuit Groningen. Onze voertalen zijn: Nederlands, Engels en Duits. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten en wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button.

 

Van alle diensten thuis.

Wij bieden een uitgebreide service! Naast personenvervoer kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Directievervoer
  • VIP-vervoer
  • Luchthavenvervoer
  • Seaport vervoer
  • Trouwvervoer
  • Spoedzendingen

Naast bovenstaand diensten bieden wij ook andere mogelijkheden. Onze chauffeurs zijn ook beschikbaar als limousine chauffeur, privé chauffeur of voor het vervoeren van delegaties. Naast deze diensten is één van onze chauffeurs ook in te huren als persoonsbeveiliger. Welke vervoersdiensten u ook zoekt, u kunt altijd bij Taxi Vasse terecht.