Luchthavenvervoer Groningen

Zonder stress op reis

 

Luchthavenvervoer Taxi Vasse Groningen 

Gaat u op vakantie of zakenreis en wilt u graag uitgerust arriveren op het luchthaven? Taxi Vasse staat voor u klaar om u te vervoeren. Met onze ruime en comfortabele taxi zult u zonder stress aan uw vakantie beginnen. Onderweg kunt u uw smartphone en laptop opladen en gebruik maken van onze beveiligde wifi. De laatste keer mail checken voordat u op reis gaat, is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

U kunt kiezen uit onze luxe Mercedes E-klasse of Volkswagen Transporter. Taxi Vasse zal ervoor zorgen dat er voldoende ruimte aanwezig is voor uw bagage. Natuurlijk helpen wij ook met het in- en uitladen van uw bagage. U wordt voor de ingang van de luchthaven afgezet en geholpen met uw bagage. Dat is natuurlijk een perfecte start van uw vakantie.

 

Taxi Groningen - Schiphol 

Met een taxi van Groningen naar Schiphol start u uitgerust aan uw reis. Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland en grote kans dat u reist via schiphol. Wanneer u ervoor kiest om zelf te rijden naar Schiphol, zult u rekening moeten houden met parkeerkosten. Met Taxi Vasse hoeft u zich geen zorgen te maken om parkeerkosten. U wordt gebracht tot aan de ingang en natuurlijk bent u op tijd. Onze chauffeurs zijn punctueel en stipt. Daarnaast halen wij u ook graag weer op als weer aankomt in Nederland. 

Ons luchthavenvervoer van Groningen naar Schiphol kosten € 195,-. Natuurlijk kunnen wij u ook vervoeren naar de kleinere luchthaven in Nederland, zoals Rotterdam (€ 275,-), Lelystad, Eindhoven, Maastricht en Eelde.

 

Taxi Eelde 

Ons luchthavenvervoer is ook beschikbaar voor Groningen - Eelde airport. Deze luchthaven ligt vlakbij Groningen en wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt door reizigers. Als u woont in Groningen en gaat u vliegen vanaf Eelde en wilt u ontspannen beginnen aan uw vakantie, dan staat Taxi Vasse voor u klaar.

 

Andere luchthavens

Met onze luchthaven taxi brengen we niet alleen onze gasten naar luchthavens in Nederland, maar ook naar een paar luchthavens in Duitsland.

  • Bremen tot max 4 pers € 190,-  5 tot 8 pers € 210,-
  • Dortmund tot max 4 pers € 275,-  5 tot 8 pers € 300,-
  • Düsseldorf tot max 4 pers € 295,-  5 tot 8 pers € 320,-
  • Weeze tot max 4 pers € 260,-  5 tot 8 pers € 285,-

Meer informatie? 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en tarieven van ons luchthavenvervoer? Neem vrijblijvend contact op met ons. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven. Zo heeft u geen verrassingen achteraf en heeft u de perfecte start van uw vakantie. 

 

Gratis prijsopgaaf

Vraag via onderstaande formulier gratis en geheel vrijblijvend een prijsopgaaf aan. Heb je haast? Bel ons dan direct!

 

Naam

E-mail

Telefoon

Vertrek locatie

Bestemming

Extra informatie