Directievervoer Groningen

Exclusief directievervoer in Groningen met een DEKRA & CCV-D1 gediplomeerd chauffeur.

Uw chauffeur beschikt ook over beveiliging papieren

U boekt bij mij een chauffeur vanaf € 20,- excl. per uur

Exclusief directievervoer Groningen 

Door een professioneel opgeleide en ervaren directiechauffeur in te huren, kunt u zich tijdens de reis ontspannen. U hoeft zich niet te ergeren in het verkeer, maar u kunt zich tijdens de rit voorbereiden op uw afspraken. Heeft u een druk schema? Met directievervoer creëert u een extra werkplek tijdens uw vervoer naar locaties. 

 

De auto 

Met directievervoer van Taxi Vasse zal u rijden in stijl met onze Mercedes E-klasse of Luxe Volkswagen Transporter met vergader opstelling. Beide auto's zijn voorzien van alle gemakken. U kunt tijdens de reis gebruik maken van een beveiligde wifi, zodat u tijdens de reis rustig kunt doorwerken of de afspraak kan voorbereiden. Daarnaast zijn er aansluitingen voor smartphone en laptop aanwezig in de auto. Ook kunt u geniet van privacy omdat de auto is voorzien van privacy glass.

 

De chauffeur

De gemakken van het directievervoer is niet alleen van belang. Ook excellente voertuigbeheersing van de chauffeur is van belang. Daarnaast kunt u ook rekenen op een professionele beroepshouding. Punctualiteit, representativiteit, gastheerschap en discretie zijn kenmerkend voor het directievervoer van Taxi Vasse. 

Met een Bruseco CCV-D1 en DEKRA opgeleide chauffeur levert Taxi Vasse een complete service. Vanuit Groningen brengt of haalt de chauffeur u van en naar elke zakelijke afspraak, bijeenkomst, luchthaven of seaport. Ook internationale ritten zijn mogelijk. Daarnaast is de chauffeur een ervaren beveiliger met alle papieren. Ook als beveiliger kan onze chauffeur proactief, snel en adequaat reageren, waarbij rekening wordt gehouden met uw dagelijkse activiteiten. 

 

Taxi Vasse is het adres voor directievervoer

Kortom, zoekt u een ervaren chauffeur voor directievervoer in Groningen of omstreken. U bent bij Taxi Vasse gegarandeerd van een comfortabele, snelle en bovenal veilige rit. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

Directievervoer Groningen