Net een beetje extra

Voor een perfecte rit van a naar b

 

 

Taxi Vasse

Boek direct uw taxi via telefoonnummer 050-2112619. Wij halen u zo snel mogelijk op en brengen u naar de door u gewenste locatie. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Onze chauffeurs zijn professioneel en staan voor u klaar.


T: 050 2112 619
E: info@taxivasse.nl

Wat zeggen andere over Taxi Vasse?


"Super ervaring met Taxi Vasse! Al meerdere keren heb ik gebruik van zijn taxi, hij is altijd op tijd en goed bereikbaar. Taxi is altijd netjes en ziet er representatief uit."


"We zijn onze vakantie gisteren met Taxi Vasse begonnen. We zouden om 03:30 met de taxi vertrekken maar hij was er wat eerder wat wij zeer fijn vonden. Vriendelijke chauffeur die goed reed. We maken de volgende keer zeker weer gebruik van jullie"

 

 

 

Algemene voorwaarden:

  • Wanneer een klant onze auto's dusdanig vies maakt, door bijvoorbeeld overgeven, zijn wij helaas genoodzaakt 450 euro schoonmaakkosten in rekening te brengen voor het schoonmaken van de vloer. Mocht er meer schoongemaakt moeten worden, dan wordt er een calculatie gemaakt door een schoonmaakbedrijf, waarbij er een aanbetaling van 450 euro verplicht is. Helaas zijn wij door recente gebeurtenissen genoodzaakt dit te benoemen.

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht